God of War ztratilo štítek "Only On PlayStation"
i Zdroj: Spite.cz
God of War Novinka God of War ztratilo štítek "Only On PlayStation"

God of War ztratilo štítek "Only On PlayStation"

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 3. 2020 12:34

Všichni už jsme si zvykli na štítek "Only On PlayStation".

Reklama

Všichni už jsme si zvykli na štítek " Only On PlayStation " u her, které vyjdou opravdu jen a pouze na konzoli PlayStation. Kdykoliv se však štítek nebo poznámka neobjeví či ztratí u starší hry, hráči mají jasno, titul ztratil exkluzivitu a míří na další platformy. Podobně se tak stalo u her Detroit, Beyond: Two Souls, Death Stranding a posledně u skvělé akční hry Horizon Zero Dawn, všechny zmíněné hry se po letech či měsících objevily/objeví i na PC.

Tentokrát se řeší fantastické God of War z roku 2018. Právě tomu se z oficiální stránky ztratil štítek, který značil hru jako exkluzivní pro PlayStation. Jde o chybu nebo se opravdu parádní příběh Kratose a jeho syna blíží vydání na PC? Nebylo by to překvapení, autor hry se už dávno vyjádřil, že by hru rád viděl na dalších platformách. Podobně se vyjádřilo i Sony, které potvrdilo, že některé původně exkluzivní hry vyjdou i na PC. Sony si tím pravděpodobně dělá reklamu pro své další hry na PS5.

Uvidíme časem, či šlo o chybu na stránkách nebo se hra opravdu objeví na PC. Každopádně to dají PS4 hráči Sony pěkně sežrat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama