Ghost Games končí se sérii Need for Speed, další díly připraví Criterion
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Ghost Games končí se sérii Need for Speed, další díly připraví Criterion

Ghost Games končí se sérii Need for Speed, další díly připraví Criterion

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 2. 2020 16:32

Ghost Games mění jméno na EA Gothenburg, jaká bude jejich budoucnost? Nic velkého, EA je zkrátka přiřadí na místo, kde budou zrovna potřeba, studio je bez pochyb talentované a rozumí Frostbite enginu.

Reklama

Závodní sérii Need for Speed pravděpodobně čeká velká změna. Eletronic Arts se rozhodlo pro výměnu studií, které budou nadále pracovat na dalších dílech. Bylo snad EA nespokojené s posledními díly od Ghost Games? Je to dost pravděpodobné, ať už se podíváme na Need for Speed z roku 2016, NFS: Heat nebo NFS: Payback, nepřinesly prakticky nic nového, žádné velké inovace a to vedlo k menšímu prodeji a nespokojeným hráčům, což se podepsalo i na recenzích. Jejich nejlepším dílem je tak i po 7 letech od vydání (dle redakce SPITE.cz) NFS: Rivals.

Ghost Games mění jméno na EA Gothenburg, jaká bude jejich budoucnost? Nic velkého, EA je zkrátka přiřadí na místo, kde budou zrovna potřeba, studio je bez pochyb talentované a rozumí Frostbite enginu.

Velká série Need for Speed je nyní na studiu Criterion Games, které se pod tuto franšízu podepsalo hned několikrát, v minulosti připravilo skvělé díly NFS: Most Wanted a NFS: Hot Pursit. Další díl Need for Speed by mohl vyjít do dvou let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama