Gabe Newell: "Valve pracuje na několika singleplayerových hrách"
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Gabe Newell: "Valve pracuje na několika singleplayerových hrách"

Gabe Newell: "Valve pracuje na několika singleplayerových hrách"

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 1. 2017 08:02

Gabe Newell: "Valve pracuje na několika singleplayerových hrách"

Reklama
Co víc by jste si přáli, než ty nejoficiálnější odpovědi od samotného Gabe Newella z Valve? Dnes v noci proběhlo populární AMA na Redditu, kde Gabe Newell jakožto zakladatel Valve a Steamu odpovídal na otázky hráčů, kteří ho samozřejmě nešetřili. Jaké byly jeho odpovědi?

Reddit už několik dní lákalo na AMA s Gabe Newellem, které proběhlo dnes v noci. Zakladatel Valve a Steamu odpovídal na nejrůznější otázky lidí, došlo na všechno možné, lidé se dokonce ptali, jaký steak má nejradši či jakou Valve hru má nejradši. Snažil se po dobu dvou hodin odpovědět na spousty otázek, během několik sekund však přibylo i třeba 200 otázek, nebyla tak šance reagovat na vše.

Přesto jsme si našli nějaké jeho odpovědi, které fanoušky her od Valve určitě potěší. Gaba nemohla minout otázka ohledně #Half Life 3, co odpověděl? "Nevěřte všem anonymním reakcím, číslo 3 nesmí být vysloveno :-D ", tady to vypadá nadějně, pravděpodobně tím reaguje i na další otázky, které se ptaly, co říká na anonymní zprávu, která nedavno tvrdila, že " Half Life 3 nikdy neexistovalo", údajně šlo o zaměstnance Valve, který však chtěl být anonymní. V další otázce na téměř to samé odpověděl " Nepotvrzuji Half Life 3, ale něco souvisejícího by mohlo vyjít." Zdá se, že opravdu nemají na to oznámit další díl, že by radši nějaký, radši jiný podtitul série?

Další otázky směřovaly na další neoznámené hry od Valve, upřímně, na nějakou AAA hru od Valve čekáme už nějaký ten rok, na mysli máme třeba pokračování série Team Fortress, Left 4 Dead, Half Life či Portal. Všude čekáme na třetí díl. Prozradil, že " Na singleplayerových hrách pracujeme... " je tedy jisté, že Valve pracuje na hned několika hrách. Gab by podle jeho odpovědí nejradši viděl Portal 3 u kterého tvrdí, že má nejlepší příběh, který kdy Valve mělo. 

Vše ostatní se už týkalo například otázek na tělo, jaký steak máte nejradši? Odpověd jednoznačná, "Středně propečený". V dalších otázkách odpověděl například, že Valve pracuje i na VR hrách, či že podpora Steamu je a bude mnohem lepší, než byla v posledních letech, nedostatků Steamu si je vědom. 

Na všechny otázky a odpovědi se můžete podívat zde »

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama