FromSoftware údajně pracuje na sci-fi RPG hře pro XBOX
i Zdroj: Spite.cz
Elden Ring Novinka FromSoftware údajně pracuje na sci-fi RPG hře pro XBOX

FromSoftware údajně pracuje na sci-fi RPG hře pro XBOX

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 3. 2021 11:37

Zdá se, že Microsoft to dal minimálně dočasně dohromady s FromSotware. Údajně se pracuje na nové RPG hře.

Reklama

Japonské studio FromSoftware je zkrátka zárukou kvality, což dokázali prakticky s každou vydanou hrou. Největší úspěch má hardcore RPG série Dark Souls, ale i novější Sekiro: Shadows Die Twice. Že je o hry od FromSoftware zájem si před několika lety všimla také SONY, která si nechala vyrobit v roce 2015 exkluzivní PS4 RPG hru Bloodborne.

Jak už nějakou dobu víme, ve studiu FromSoftware vznikají vždy minimálně dvě velké AAA hry. Aktuálně se například blíží očekávané Elden Ring, které se nám představí již brzy, datum vydání se pak odhaduje na rok 2022. Zapomenout nesmíme ani na spekulace z roku 2019, kdy se objevila zpráva, že FromSoftware kutí velkou RPG hru Game of Thrones.

Dnes tu máme další spekulaci, tentokrát však od důvěryhodného zdroje přímo z Windows Central, který má kontakty přímo na lidi z Microsoftu. Ten tvrdí, že si XBOX vyřídil exkluzivní RPG sci-fi hru ve studiu FromSoftware. Aktuálně má být teprve v předprodukci a pokud jsou tyto informace pravdivé, hry se dočkáme minimálně za tři roky. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama