Frogwares: "Nacon prodává pirátskou verzi The Sinking City"
i Zdroj: Spite.cz
The Sinking City Novinka Frogwares: "Nacon prodává pirátskou verzi The Sinking City"

Frogwares: "Nacon prodává pirátskou verzi The Sinking City"

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 3. 2021 16:47

Tímhle si studio Nacon opravdu dobré jméno neudělalo. Uvidíme, jaké následky jej čekají. Kauza pokračuje.

Reklama

A zase tahle problémová dvojka. Tvůrčí celek Frogwares a vydavatelství Nacon ( dříve BigBen Interactive ). Není to tak dlouho, co zmizela detektivní akce The Sinking City (PC verze) ze všech obchodů s digitální distrubucí. V tu dobu šlo o problém mezi Frogwares a Focus Home. 

Teď je kolem The Sinking City zase horko. Už v neděli se objevil překvapivý tweet studia Frogwares, které hráče netradičně žádalo, aby nekupovali The Sinking City ze Steamu, konkrétně napsali "Není to naše hra, nekupujte ji". Nyní už víme, jak to vedení studia myslelo. Podle tiskové zprávy si vydavatelství Nacon, The Sinking City přivlastnilo a vydalo jako "svoji" hru. Prý jde dokonce o pirátskou verzi, ke které se Frogwares nechtějí hlásit. Chybí v ní DLC, achievementy nebo cloudový save.

Zdá se, že vydavatel Nacon si detektivku od tvůrců skvělého Sherlocka Holmese doslova přivlastnil. Navíc mají Frogwares dlužit několik milionů. Tohle neskončí dobře, minimálě ne přátelsky a nějaká spolupráce v budoucnu je myslím předem vyloučena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama