Fortnite na Google Play nevyjde
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Fortnite na Google Play nevyjde

Fortnite na Google Play nevyjde

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 8. 2018 15:11

Zatím co je Fortnite: Battle-royale na PC už téměř rok a na iOS (App Store) nějaký ten týden, na Google Play se možná nikdy neobjeví, přesto ale pro Android vyjde. Více detailů a komentář tvůrců v článku.

Reklama

#Fortnite chce být všude a aby ne, vždyť je to pro Epic Games zlatý důl, hra vydělává na microtransakcích miliardy. Přesto se na přímo v obchodě Google Play asi nikdy neobjeví. Proč?

Možná jste si všimli, že PC verze není ani na Steamu či dalších platformách, ale pouze v klientu od Epic Games. Přesně takhle to totiž tvůrci chtějí a udělají i s Androidovou verzí, vyjde samostatně skrze oficiální stránky s návodem na instalaci. Podle slov CEO Epic Games - Tima Sweeneyho si to takhle přáli i u iOS verze, jenže zde není žádná šance, jak obejít oficiální obchod App Store.

Možná Vás teď napadá, proč? Odpověď Tima je taková, že chtějí mít co nejvíce přímý kontakt s hráči a být jim co nejblíže. Druhý důvod také dává smysl, jestli-že chcete umístit Vaší aplikaci do obchodu Google Play, musíte zaplatit poplatky, kterým se chtějí v Epicu vyhnout.

Fortnite pro Android vyjde ještě během léta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama