Flight Simulator 2020 chce nabídnout kompletní svět až ve 4K, kolik GB zabere?
i Zdroj: Spite.cz
Call of Duty: Modern Warfare Novinka Flight Simulator 2020 chce nabídnout kompletní svět až ve 4K, kolik GB zabere?

Flight Simulator 2020 chce nabídnout kompletní svět až ve 4K, kolik GB zabere?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 10. 2019 16:15

Když Microsoft na E3 2019 oznámil další díl Flight Simulatoru, mělo se za to, že půjde o klasický díl s otevřeným světem a pár státy/ostrovy. Jenže, Microsoft má mnohem větší cíl, chce nabídnout komplet celý svět.

Reklama

Flight Simulator 2020 bude bezesporu obrovský, nabídne nádherně vymodelovaný svět a spousty funkcí pro největší letadlové nadšence. Už první pre-alpha záběry vypadaly úžasně a my se jen těšíme na spuštění. Co všechno ale má hra nabídnout? Mimo velkého výběru letadel, také kompletně celý svět až ve 4K rozlišení. 

Díky vlastní službě Bing by to neměl být problém, Microsoft zná každý kilometr, každý strom, každý kopec. Nicméně, takový svět, kompletně ve 4K zabere hodně místa na disku. Jestli jste nadávali, že letošní Call of Duty: Modern Warfare zabere obrovských 170 GB, potom se v klidu posaďte na zadek a čtěte hezky v klidu dál.

Flight Simulator 2020 s kompletním světěm ve 4K zabere neuvěřitelných 2 PB (dva petabyty). Kolik že to je GB? Šílených 2 milióny GB. Takový disk samozřejmě doma nikdo nemá a tak to Microsoft vyřešil jinak. Základ hry s letadly a základním obsahem zabere možná desítky GB, každopádně pokud bychom opravdu chtěli kompletní svět ve 4K, musíme využít cloud-streamovací služby Microsoft Azure  a vlastnit hodně výkonný internet. Ten bude počas hraní stahovat mapu a pomalu nám ji skládat do trasy, kterou si předem určíme. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama