Film Uncharted by mohl natočit Ruben Fleischer
i Zdroj: Spite.cz
Spider-Man Novinka Film Uncharted by mohl natočit Ruben Fleischer

Film Uncharted by mohl natočit Ruben Fleischer

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 1. 2020 11:42

Film Uncharted je v plánu už přes deset let. Proč ještě stále není natočený? Přesné problémy nejsou jasné, nicméně se na místě režiséra objevilo už šest různých lidí. Tím posledním byl Travis Knight, který s režírováním Uncharted skončil kvůli hlavní postavě Nathana Drakea, kterého měl ztvárnit mladý herec Tom Holland (vidět jsme jej mohli v posledním Spider-Manovi).

Reklama

Film Uncharted je v plánu už přes deset let. Proč ještě stále není natočený? Přesné problémy nejsou jasné, nicméně se na místě režiséra objevilo už šest různých lidí. Tím posledním byl Travis Knight, který s režírováním Uncharted skončil kvůli hlavní postavě Nathana Drakea, kterého měl ztvárnit mladý herec Tom Holland (vidět jsme jej mohli v posledním Spider-Manovi). Nelíbila se mu vytíženost herce, který aktuálně natáčí další díl Spider-mana, Sony si zkrátka ale přeje, aby právě Holland natočil hlavního hrdinu. 

Vývoj filmu se tak opět prodlouží, nemusel by ale o moc, na místo režiséra by mohl usednout Ruben Fleisher, oblíbený režisér, který se podepsal například pod úspěšného Venoma, dvoudílnou akci Zombieland nebo Pašeráka (2018).

Že by to konečně klaplo? Ruben bude už sedmý režisér problémového filmu Uncharted.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama