Fallout 4 oficiálně zdarma na tento víkend
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Fallout 4 oficiálně zdarma na tento víkend

Fallout 4 oficiálně zdarma na tento víkend

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 6. 2017 15:20

Vůbec po prvé se Bethesda rozhodla nabídnou téměř dva roky starý Fallout 4 zdarma na víkend. A tentokrát to platí ne jen pro PC, ale také na konzole PlayStation 4 a Xbox One. Trial začne už zítra během dne a potrvá až do pondělí. Nebude chybět ani nějaká

Reklama
Vůbec po prvé se Bethesda rozhodla nabídnou téměř dva roky starý Fallout 4 zdarma na víkend. A tentokrát to platí ne jen pro PC, ale také na konzole PlayStation 4 a Xbox One. Trial začne už zítra během dne a potrvá až do pondělí. Nebude chybět ani nějaká ta větší sleva.

#Fallout 4 vyšel už v Listopadu 2015, moc chvály ale nedostal, všichni čekali tak trochu něco jiného, recenze však dopadly skvěle a hra si odnesla krásných 8.5 / 10. A vy máte nyní jedinečnou možnost si hru oficiálně zkusit zdarma od zítra do pondělí 29.5. 2017 na všech platformách, tedy PC, PlayStation 4 a Xbox One. 

K tomu všemu Bethesda plánuje udělat speciální akční slevu, uvidíme kolik, nám by se takových 70% - 80% líbilo. Veškerý postup ve hře zůstane ulož na Vašem účtě i po ukončení trialu, pokud se tedy rozhodnete hru později koupit. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama