Ex-tvůrci Grand Theft Auto: V zakládají vlastní studio a oznamují hru Project Everywhere
i Zdroj: Spite.cz
MindsEye Novinka Ex-tvůrci Grand Theft Auto: V zakládají vlastní studio a oznamují hru Project Everywhere

Ex-tvůrci Grand Theft Auto: V zakládají vlastní studio a oznamují hru Project Everywhere

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 1. 2017 13:17

Ex-tvůrci Grand Theft Auto: V zakládají vlastní studio a oznamují hru Project Everywhere

Reklama

[ Aktualizace: ]

První hrou studia Build a Rocket Boy nebude níže zmíněný projekt Everywhere. Tvůrci v březnu 2023 představili hru MindsEye, která bude součástí nové platformy, kterou nazývají právě Everywhere, co přesně to nakonec bude není v tuto chvíli jasné.


[ Původní článek: ]

Sérii Grand Theft Auto, včetně pátého dílu z roku 2013 s klidem dodělali a jejich cesta u Rockstaru skončila. Mluvíme o hned třech velmi důležitých vývojářích, kteří pracovali na GTA značce roky. Ti oznámili založení vlastního studia a oznámili první hru. Bude se podobat GTAčku?

Bohužel pro nás, tři významní tvůrci série Grand Theft Auto a onlinu GTA opustili Rockstar už v roce 2015. Snad to nebude mít dopad na další díl. Každopádně dnes se o GTA bavit nebudeme, ne tak uplně. Před pár dny Leslie Benzies oznámil založení vlastního studia ve Skotsku. 

O hře, která má zatím pracovní název Everywhere se rozhodlo v průběhu roku 2016, kdy se další dva extvůrci GTA V a GTA: Online přidali k Lesliemu. Jde o Matthew Smitha, který byl šéfem v Rockstaru a Colina Entwhistla, který byl ve studiu významným kamerovým programátorem.

Jejich první hru popisují podobně, jako GTA: Online ( vzrušující svět, kde jsou smazány hranice mezi realitou a simulací ), podle popisu půjde o multiplayer, velkým sponzorem je totiž Amazon, který zaplatí jak servery, tak engine Amazon Lumberyard. Ve hře bude aplikovaná služba Twitch, je tedy více než pravděpodobné, že opravdu půjde o online hru. 

Polygon měl tu čest spojit se s vývojáři a optal se, bude hra podobná GTA 5? Odpověď zněla, "Jde o naprosto odlišnou hru GTA".

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama