Ex-tvůrci Dying Light oznamují survival hru Project Oxygen
i Zdroj: Spite.cz
Chernobylite Novinka Ex-tvůrci Dying Light oznamují survival hru Project Oxygen

Ex-tvůrci Dying Light oznamují survival hru Project Oxygen

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 8. 2020 10:27

V malém polském studiu Far From Home vzniká FPS survival hra. Co od ní čekat?

Reklama

V polsku nedavno vzniklo nové herní studio Far From Home, ovšem složené z profesionálů, kteří pracovali na skvělých hrách, třeba Dying Light, Chernobylite nebo Divinity Original Sin. Otázkou bylo, co bude jejich první hrou, dalo se vzhledem k bývalým hrám očekávat, že půjde o survival v otevřeném světě z pohledu vlastních očí. 

O připravované debutové hře Project Oxygen máme první oficiální informace. Není toho moc, k dispozici není ani teaser trailer nic, vidět však můžete vůbec první a jediný obrázek ze hry výše. 

Project Oxygen nabídne od všech her, které tvůrci připravovali něco. Jak sami tvrdí, uvidíme zde mix Dying Light, Subnautica a Metro Exodus. Hlavní postavou nebude žádný velký hrdina, jen "obyčejný" vědec, který si před odchodem ze základny, kterou tvoří velká vzducholoď, naplánuje svoji cestu a questy. Vzducholoď Zepelin bude něco, jako byl v Chernobylite mrakodrap, tedy bude základnou a skladištěm, které si budeme moct vylepšovat.

Vše se odehrává v budoucnosti v postapokalyptickém světě. Další informace bychom se mohli dozvědět už ve čtvrtek, kdy proběhne další díl pořadu State of Play.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama