EA už příští měsíc představí hned několik Star Wars her
i Zdroj: Spite.cz
Novinka EA už příští měsíc představí hned několik Star Wars her

EA už příští měsíc představí hned několik Star Wars her

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 3. 2017 23:07

EA už příští měsíc představí hned několik Star Wars her

Reklama
Finanční ředitel EA se toho opět nebál a prozradil pár detailů, tentokrát však jde o něco hodně očekávaného, Star Wars hry, kterých má Eletronic Arts ve vývoji hned několik. Víme především o Star Wars: Battlefront 2 od DICE a dvou dalších od Visceral a Respawn.

Stejně jako každý rok, tak i letos proběhne klasické Star Wars: Celebration, které prozradí plány na dalších 12 měsíců. V našem případě jsou to především hry od EA ( dostane se i na film ). Jak jistě víte, EA plánuje na letošek vydat minimálně jednu Star Wars hru, nyní je už jisté, že půjde o #Star Wars: Battlefront 2, který je naplánován na konec letošního roku pro PC, PS4 a XONE. 

EA má však ve vývoji minimálně další dvě Star Wars hry, jedna od Visceral Games (tvůrci Dead Space série) a druhou od Respawn studia (tvůrci Titanfall). Od Visceralu jsme mohli vidět alespoň koncepty, které vypadají dost lákavě, zatím co od Respawnu jsme neviděli absolutně nic. Zde je tedy mnohem větší šance, že uvidíme něco ze hry od Visceralu ( bohužel ještě neznáme ani název hry ). 

Ve vašich kalendářích si zaškrtněte dny 13. - 16.4. 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama