EA si zaregistrovali značku Need for Speed: Arena
i Zdroj: Spite.cz
Novinka EA si zaregistrovali značku Need for Speed: Arena

EA si zaregistrovali značku Need for Speed: Arena

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 11. 2016 17:16

EA si zaregistrovali značku Need for Speed: Arena

Reklama
Need for Speed série pořád tápe.... velkému dílu, kterému EA tolik věřilo hráče nepřesvědčilo. Ani později oznámené free-to-play závody NFS: Edge, které vyšly pro Asii si nevedou dobře. Bude to chtít změnit nová značka Need for Speed: Arena?

Závodní série Need for Speed se trápí, EA sice přestalo vydávat každoročně nový díl, přesto bylo po posledním NFS co ladit. Vynahradí nám to zatím neoznámené #Need for Speed: Arena ? EA zatím oficiálně nic neřeklo, podařila se pouze vyhrabat ochranná známka, která uvádí, že půjde o software pro Evropu (jasně, že půjde o hru). 

Detaily neznáme, každopádně se na herních fórech mluví o možném nástupci NFS: World, což byla free-to-play hra, stejně tak by mohlo jít o mobilní hru, přeci jen by bylo dost divné, kdyby AAA hra měla název Arena.

Každopádně se asi brzy dozvíme, co to na nás EA zkouší. A co myslíte vy, bude to klasické pokračování série, free to play verze NFS nebo mobilní hra? Jít by samozřejmě mohlo také o off roudové destrukce v aréně (to už by jsme ale chtěli moc).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama