EA připravuje velkou AAA hru s otevřeným světem
i Zdroj: Spite.cz
Dead Space Remake Novinka EA připravuje velkou AAA hru s otevřeným světem

EA připravuje velkou AAA hru s otevřeným světem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 3. 2022 16:49

EA to zkouší znovu, opět se připravuje open-world akce. Vývoji šéfuje zkušený profík, který se podepsal například pod Middle-Earth hry.

Reklama

Společnost EA vlastní hned několik studií, které se zaměřují snad na všechny možné kategorie her. Od simulátoru života (The Sims), závody (Criterion Games, Codemasters) fotbalové, hokejové a další simulátory, strategie, parádní akční hry od DICE, Respawn, BioWare či horory od EA Motive (Dead Space Remake). Co ale EA opravdu chybí? Obří AAA akční hra v otevřeném světě. 

Tu si vedení Electronic Arts přeje roky, nicméně stále to nevychází, opravdu nadějné to bylo ještě nedavno, kdy roky vznikal Project Gaia, ten měl svojí velikostí a možnostmi konkurovat sérii Assassin's Creed, nicméně bohužel to nevyšlo a celý projekt upadl k ledu.

EA to ale nevzdává, podle inzerátů nové pobočky v Seattlu se zdá, že právě tady se chystá velká open-world sandboxová hra. Hledají se profesionálové s minimálně 8 letými zkušenostmi na nejrůznější pozice. Ve studiu najdeme zkušené borce, kteří dříve pracovali například na Halo, Middle-Earth: Shadow of Mordor nebo Disintegration.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama