EA mluví o brzké budoucnosti, co se chystá?
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka EA mluví o brzké budoucnosti, co se chystá?

EA mluví o brzké budoucnosti, co se chystá?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 10. 2019 13:48

Eletronic Arts prozradilo některé své plány do brzké budoucnosti. Jak to vidí s pokračováním Battlefield série, Star Wars: Battlefront, NBA LIVE nebo Apex Legends? Je toho mnohem více.

Reklama

EA právě prozradilo některé své plány a to dost předčasně. Jak to bude s oblíbenými značkami? Pojďme hezky popořadě.

Pokud se jako první ptáte na Battlefield, tak budeme muset ještě nějakou dobu vydržet s pátým dílem z roku 2018. Pravděpodobně  Battlefield 6, vyjde prý až v roce 2021 - 2022, po dlouhých letech jsme se tak dočkali velké změny, série Battlefield vychází pravidělně každé dva roky. Pětka bude dostávat nadále další obsah a pokud bude vypadat jako nejnovější Pacific, máme se na co těšit.

Další zmíněnou značkou bylo NBA LIVE, dvacítka byla zrušena a jistý není ani další díl. Každopádně to EA okomentovalo tak, že NBA LIVE projde změnou, spekuluje se tak až o NBA LIVE 21 pro další generaci konzolí. 

Došlo také na výdělečný Apex Legends, na ten se chce konkrétně studio Respawn soustředit i následujících několik let. Chytají se velké novinky, spousty obsahu, port na další zařízení a verze pro esport progaming.

V seznamu her nechybělo ani pokračování Star Wars. Podle všeho bychom se neměli dočkat Battlefront 3. Na hře má pracovat EA Motive, kteří pracovali na neoznámené Star Wars hře v otevřeném světě, byla však nakonec zrušena. Zaměstnanci EA pak prozradili, že šlo o jednu z nejlepších singleplayerových her, které kdy viděli.

Co se týče dlouho očekávaného pokračování Dragon Age, bude, počkat si ale budeme muset minimálně do března 2023. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama