EA mělo zrušit další Star Wars hru
i Zdroj: Spite.cz
Apex Legends Novinka EA mělo zrušit další Star Wars hru

EA mělo zrušit další Star Wars hru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 2. 2020 18:15

EA zrušilo hned několik Star Wars her, nejvíce nás však mrzel projekt od Visceral Games, který dle některých vývojářů vypadal fantasticky a připomínal Uncharted.

Reklama

Vydavatská společnost Eletronic Arts v roce 2013 získala od Disney licenci pro tvorbu videoher značky Star Wars. Slibovali nám spousty Star Wars projektů a velkých her, jenže nic takového se neděje. Od roku 2013 vyšly pouze Star Wars: Battlefront, Star Wars: Battlefront 2 a Star Wars Jedi: Fallen Order. Mezi tím ještě něco menšího pro mobilní zařízení. Za dlouhých 7 let pouze 3 hry. Kde je těch "spousty" projektů?

Za tu dobu EA zrušilo hned několik Star Wars her, nejvíce nás však mrzel projekt od Visceral Games, který dle některých vývojářů vypadal fantasticky a připomínal Uncharted. Nyní vyšlo najevo, že nebyla zrušena jen tato a některé další, ještě neoznámené, ale také spin-off ke Star Wars: Battlefront, který byl plánován na konec roku 2020 pro PC, PS4, XONE a next-gen.

Hru údajně nebylo možné stihnout a tak ji EA stoplo. Na zrušené novince mělo pracovat studio EA Vancouver, které ji bohužel stejně, jako posledně hru od Visceral Games nedodělá. EA Vancouver se přesune k vývoji na Anthem a Apex Legends.

EA zbývají už jen tři roky na to, aby dál vytvářeli a vydávali hry značky Star Wars, pak končí licence a může ji dostat někdo jiný. Každopádně Disney se v minulém roce nechalo slyšet, že s EA nemá problém a je spokojené.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama