EA má licenci Star Wars už jen na 4 roky
i Zdroj: Spite.cz
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka EA má licenci Star Wars už jen na 4 roky

EA má licenci Star Wars už jen na 4 roky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 1. 2019 12:15

Už v roce 2013, což je dlouhých šest let, získalo EA exkluzivní licenci na tvorbu Star Wars her. Za 6 let jsme se jich dočkali pouze dvou. Disney nebude nadšené, EA totiž zbývá už jen pár let, co nás ještě čeká?

Reklama

Co si budeme povídat, tohle Disney nevymyslelo zrovna dvakrát dobře. Dát takovou značku jako Star Wars do rukou EA, to nemohlo skončit jinak, než průserem. EA získalo licenci Star Wars her už v roce 2013 a jak jsme již zmiňovali posledně, EA od začátku slibovalo spousty projektů, za 6 let jsme se však dočkali pouze dvou Battlefrontů, které sice vypadaly nádherně, byly ale spíše "nudné" a nedotažené do konce. 

Do toho ještě Eletronic Arts zrušilo dle slov scénaristy filmu Rogue One naprosto fantasticky vypadající Star Wars hru připomínající Uncharted. Jak se nám ale podařilo dnes zjistit, EA dostalo exkluzivní licenci pouze na 10 let, tzn. do roku 2023, což už moc času není, když vezmeme v potaz, že kvalitní velká AAA hra se připravuje 3 až 5 let, tohle se Disney líbit nebude a hráčům už vůbec ne. 

Nesmíme zapomenout na připravovaný titul Star Wars Jedi: Fallen Order, který dělá studio Respawn (tvůrci Titanfall). Z této hry jsme však ještě neviděli ani jeden jediný záběr, přesto má vyjít už letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama