Do Pokémon GO přicházejí legendární kousky
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Do Pokémon GO přicházejí legendární kousky

Do Pokémon GO přicházejí legendární kousky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 7. 2017 07:25

raní mobilního Pokémon GO Vás možná už přešlo, ač se tvůrci opravdu snaží přidávat nový obsah, úbytek hráčů je znatelný i tak. A tak se v Nianticu rozhodli přidat legendární Pokémony, které se ve hře objevují už po nové aktualizaci, která je dostupná jak na iOS, tak Android.

Reklama
Hraní mobilního Pokémon GO Vás možná už přešlo, ač se tvůrci opravdu snaží přidávat nový obsah, úbytek hráčů je znatelný i tak. A tak se v Nianticu rozhodli přidat legendární Pokémony, které se ve hře objevují už po nové aktualizaci, která je dostupná jak na iOS, tak Android.

Pokud jste už #Pokémon GO pověsili na hřebík, možná je na čase to znovu vyzkoušet, alespoň to si myslí Niantic studio, které oznámilo, že v aktuálním updatu, který proběhl myslím v pátek, přidali legendární pokémony, na které lidé čekají více než rok. A to se měli objevit už koncem minulého roku.

Chytit můžete hned několik kousků, které se zatím objevují pouze v raidech. My hru opět zapnuli aby jsme vše odzkoušeli, za pouhý jeden den jsme mohli chytit například Lugiu, Zapdose nebo Articuna. Aktualizaci a legendární pokémony doprovází trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama