Diablo 3 míří úspěšně do obchodů
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Diablo 3 míří úspěšně do obchodů

Diablo 3 míří úspěšně do obchodů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 1. 2012 10:43

14.1. 2012 Včera bylo officiálně prohlášeno, že Diablo 3 míří na trh. Každá hra musí být odsouhlasena úřady a dalšími testy. Diablo 3 nakonec dopadlo dobře, jen někteří si možná budou stěžovat, na co? To čtěte dále ... » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
14.1. 2012  Včera bylo officiálně prohlášeno, že Diablo 3 míří na trh. Každá hra musí být odsouhlasena úřady a dalšími testy. Diablo 3 nakonec dopadlo dobře, jen někteří si možná budou stěžovat, na co? To čtěte dále ...
Blizzard, jakožto výrobce prohlásil, že Diablo 3 míří k úřadům, které hra potřebuje pro bezpečné vydání v souladu se zákonem. Hra také musela projít úřadem pro rating. To je schválení a nařízení od kolika let hru budete moct hrát. Podle úřadu v Korii je hra od 18+ let. Možná to mladším hráčům udělá nějaké problémy, ale sami víme, že hru Vám prodají i když Vám je 13.
Protože pirátsví je poslední roky veliké, hra bude hned první den k dispozici ke stažení, samozřejmě pouze singleplayer. Aby jste si mohli zahrát skvělý Multiplayer, musíte si hru bezpodmínečně koupit.
Poslední dobou se také velmi spekulovalo o tom, že by Diablo 3 vyšlo i na Playstation a Xbox. To zatím výrobce tají a podal prohlášení, že o konzolích přemýsleli, ale nedomysleli uplně. 
Hra vyjde officiálně na PC a MAC. V obchodech ji budete moci zakoupit hned po vydání, to budeme ještě informovat. 
DIABLO 3
Diablo 3 míří úspěšně do obchodů
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama