Devkit PS5 je údajně výkonější než Xbox Two
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Devkit PS5 je údajně výkonější než Xbox Two

Devkit PS5 je údajně výkonější než Xbox Two

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 11. 2019 18:40

Už to pomalu začíná, konzole další generace se pomalu blíží a tak se na internetu začínají objevovat nejrůznější spekulace, tentokrát došlo na výkon devkitů. PlayStation 5 má být prozatím výkonější než nový Xbox.

Reklama

Rok co rok je na tom lépe Sony se svým PlayStationem, pokud chceme porovnávat hlavního konkurenta Xbox, a to jak ve výkonu, tak exkluzivních hrách včetně finální ceny. Aktuální verze PlayStation 4 je na tom lépe, než Xbox One prakticky ve všem, když nepočítáme nejnovější XBOX ONE X.

A právě toho se chce Microsoft vyvarovat, nový Xbox by neměl být výkonostně slabší, měl by nabídnout více exkluzivních her a cenově by neměl být drazší než PS5 - boss Phil Spencer tvrdí, že se z této špatné zkušenosti poučili.

Jak se ale zdá, aktuální devkity PlayStation 5 jsou výkonější, než Xbox Two/Scarlett, s informací přišel Kleegamefan na serveru ResetEra. Dále tvrdí, že Xbox je na tom lépe softwarově, což by mohlo samotný výkon konzole vyrovnat, lehce horší hardware může jistě optimalizovat výkon tak, aby dostatečně konkuroval PlayStationu.

Oznámení a oficiální informace přijdou pravděpodobně až na E3 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama