Detailní představení hry Apex Legends
i Zdroj: Spite.cz
Apex Legends Novinka Detailní představení hry Apex Legends

Detailní představení hry Apex Legends

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 2. 2019 09:40

EA ve spolupráci s Respawn teprve před pár hodinami představilo a rovnou vydalo free-to-play hru Apex Legends. Pojďme si ji detailně prohlédnout. Ve článku gameplay záběry, HW nároky i popis, co to přesně je.

Reklama

Apex Legends, žádná extra velká AAA hra. Respawn studio stojící za dvoudílném Titanfall připravilo battle-royale hru právě ze světa Titanfallu. Graficky je na tom velmi dobře a to jsou HW nároky na rok 2019 opravdu nízké. Hra nabízí až 60 slotů na poměrně malou mapu, jeden takový "battle" nás vyjde asi na 20 minut herního času. 

Vše začíná tak, jako většina jiných žánrově stejných her, vyberete si místo, kam dopadnete, začíná loot. Mapa skrývá hned několik desítek zbraní a jejich doplňků, nechybí samozřejmě lékárníčky. Má ale Apex Legends něco víc, než třeba velmi podobný Blackout (COD: BO4)? Ano, ještě, než se pustíme do samotného boje, vybereme si jednu z 8 postav, každá disponuje specifickými vlastnostmi. A pozor, to není jedná změna oproti konkurenci. Pokud hrajete s přáteli a jeden zemře (nestihnete jej zvednout), hra pro něj nemusí končit. Pokud totiž najdete "data", může se kamarád vrátit a pokračovat v boji o vítězství.

Apex Legends vyšlo na PC (Origin), ale také na konzole PlayStation 4 a Xbox One, najdete je zdarma v oficiálních obchodech. EA plánuje živit hru mikrotransakcemi a to pouze skrze kosmetiku (skiny atd). 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama