Denuvo posiluje, tvůrci plánují vylepšení ochrany
i Zdroj: Spite.cz
WiLD Novinka Denuvo posiluje, tvůrci plánují vylepšení ochrany

Denuvo posiluje, tvůrci plánují vylepšení ochrany

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 2. 2017 15:17

Denuvo posiluje, tvůrci plánují vylepšení ochrany

Reklama
Proti-pirátskou ochranu DENUVO od Rakouské společnosti Denuvo Software asi není třeba nějak představovat, dříve nepřekonatelná, nyní na pár dní. Rekordně cracknutá hra Resident Evil 7 způsobil poprask, CPY se to podařilo za pouhých 5 dní, vývojáři stím okamžitě začínají něco dělat.

Je to asi 3 roky, co Rakouská společnost Denuvo Software oznámila DRM ochranu, které se začaly bát i největší světové grupy, jako SKIDROW či 3DM. Za tuto dlouhou dobu vyšlo už spousty her s ochranou #DENUVO, nejprv se zdálo, že jde opravdu o neprolomitelnou věc, jenže, jak někteří vývojáři sami potvrdili, žádná ochrana nebude neprolomitelná. Denuvo však vládlo, hned několik her se nepodařilo cracknout ani za rok, jiné se podařilo prolomit za pár měsíců či týdnů. I tak si vývojáři ochrany u her tuhle věcičku pochvalují, důležité jsou prý první týdny prodeje her a tak Denuvo splnilo misi prakticky pokaždé. Tedy až na poslední průser, a tím byla hororovka #Resident Evil 7, kterou grupa CPY crackla za neuvěřitelných 5 dní. 

Něco podobného se stalo i nedavno vydanému  #Conan Exiles, který byl cracknutý za přibližně den/dva. Tady však nešlo o chybu Denuva, ale samotných vývojářů, sami přiznali, že v poslední aktualizaci hry zapomněli Denuvo přidat a tak se naskytla šance pro CPY, Ti toho využili a hra je ke stažení zdarma.

Tyto dvě hry tak donutili Rakouské vývojáře nadále ochranu vylepšovat, nové hry prý dostanou novou verzi, no uvidíme, jak se sní grupa CPY popere, nikomu jinému se totiž prolomit tuhle ochranu nepodařilo. Mezi první hry, které poběží na nové verzi patří například #Sniper: Ghost Warrior 3, #For Honor, #Mass Effect: Andromeda nebo #Ghost Recon: Wildlands.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama