Death Stranding vytvořilo 80 lidí za 3 roky
i Zdroj: Spite.cz
Death Stranding Novinka Death Stranding vytvořilo 80 lidí za 3 roky

Death Stranding vytvořilo 80 lidí za 3 roky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 9. 2019 17:23

Nadějný thriller Death Stranding neustále překvapuje. Ne jen, že se na hře pracovalo v uvozovkách pouze tři roky, na celém projektu prý makalo pouze 80 zaměstnanců Kojima Production.

Reklama

Ještě pár týdnů a konečně vyjde velmi ambiciózní a očekávaný thriller Death Stranding, debutový titul teprve tři roky starého studia Kojima Productions, které vzniklo právě díky legendárnímu vývojáři Hideo Kojimovi ve spolupráci se Sony. A právě pouze tři roky se hra vyvíjela, přičemž ještě před přibližně 2,5 lety ještě Kojima ani nevěděl, jaký engine použije, nakonec si vybral parádní Decima Engine, který jsem mohli vidět v exkluzivní hře Horizon Zero Dawn

O tom už jsme ale psali, nyní nás velmi překvapil počet zaměstnanců, kteří pracovali na hře. Death Stranding je AAA hra s obřím otevřeným světěm, má propracovaný systém a to i ten "online" (ne multiplayerový) a právě taková hra v jiných případech vzniká klidně 5 až 7 let za pomocí stovek vývojářů. Kojimovi jich stačilo pouze 80. Jak je to možný? Na to odpověděl sám Hideo.

"Rozmýšlím se rychle, co a jak bude dál. Jak vyřešíme nejrůznější otázky. Žádných stovky emailů, rozhodnu se vždy na místě ve studiu a pokračuje se dál."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama