Další díl série Batman Arkham se neplánuje
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Další díl série Batman Arkham se neplánuje

Další díl série Batman Arkham se neplánuje

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 9. 2017 08:09

Pokud netrpělivě čekáte na oznámení dalšího dílu série Batman Arkham od studia Rocksteady nebo alespoň nějakého jiného, tak bohužel marně, dabér video-herní postavy Batmana, Kevin Conroy to oficiálně prozradil na Wizard World Comic Conu 2017.

Reklama
Pokud netrpělivě čekáte na oznámení dalšího dílu série Batman Arkham od studia Rocksteady nebo alespoň nějakého jiného, tak bohužel marně, dabér video-herní postavy Batmana, Kevin Conroy to oficiálně prozradil na Wizard World Comic Conu 2017. 

Na právě probíhající Wizard World Comic Coc 2017 se podíval také Kevin Conroy, coby dabér hlavní postavy série #Batman Arkham, kde prozradil, že Warner Bros neplánuje žádnou další hru s Batmanem, což samozřejmě znamená, že ani pokračování oblíbené série Arkham, ta skončila dost kontroverzním a problémovým dílem Knight. Později vyšla ještě menší VR verze, který ohlas též neudělala.

Sám tvrdí, " Jsem překvapen, že neplánují další díl, vždyť ta série vydělala miliardy dolarů. " A tak to teď vypadá, že se delší dobu budeme muset obejít bez her s Batmanem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama