Další díl Call of Duty potvrzen
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Další díl Call of Duty potvrzen

Další díl Call of Duty potvrzen

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 3. 2012 20:08

10.2. 2012 - A je tu první officiální zpráva o tom, že další díl Call of Duty bude už tento rok. Zatím se stále neví název, ani jiné podrobnosti. O čem se ale spekuluje by Vás mohlo zajímat. Takovou změnu v Call of Duty by byla opravdu obrovská. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
10.2. 2012 - A je tu první officiální zpráva o tom, že další díl Call of Duty bude už tento rok. Zatím se stále neví název, ani jiné podrobnosti. O čem se ale spekuluje by Vás mohlo zajímat. Takovou změnu v Call of Duty by byla opravdu obrovská.
» Číst celý článek  |  Komentář  |  Autor: Jakub Hergesell
Další díl Call of Duty potvrzen
Jak jste již mohli číst výše, spekuluje se o novém druhu Call of Duty. Jeden, ten celkem zatím nepodstatný  zní, že by se další díl mohl jmenovat Call of Duty: Black Ops 2. Výrobce hry si před pár měsíci koupil domény od blackops.com až po blackops9.com. Že by jsme mohli ale čekat dalších 9 dílů je zřejmě nereálné. 
Další zpráva, o které spekulují hlavně fanoušci je následovná. Další díl se rozhodně nebude jmenovat Modern Warfare 4. Jak jsme si mohli všimnout, MW pokračování vždy vychází ob-díl. Takže MW4 můžeme očekávat v roce 2013 - 2014. To ovšem není potvrzené.
Poslední spekulace se šíří, že by se Call of Duty v dalším díle mohlo změnit na Adventuru. Že nevíte co je adventura? Například tip střílečky jako ArmA 2. Změna by to byla obrovská, ale chytlo by se to? Jako mutliplayer podle mě určitě né tolik jako předchozí vydání. Vývojáři potvrdili, akorát že pracují na nové verzi, která bude jedinečná.
Další díl Call of Duty potvrzen
Další díl Call of Duty potvrzen
Zdroj: myona
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama