Crytek je opět ve finančních problémech
i Zdroj: Spite.cz
Journey Novinka Crytek je opět ve finančních problémech

Crytek je opět ve finančních problémech

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 12. 2016 20:50

Crytek je opět ve finančních problémech

Reklama
Německá společnost Crytek je za poslední roky známá především špičkovou sérií Crysis a parádním herním enginem CryEngine, kdy nedavno představili již pátou generaci. Známá je ale také svými problémy s financemi, které podle nových zdrojů opět má. Blíží se Crytek svému konci?

Byla by obrovská škoda, kdyby skvělá Německá společnost #Crytek skončila právě kvůli nedostatku financí. Crytek vytvořili parádní sérii Crysis a vlastní CryEngine, který neustále vylepšují. Crytek se ale poslední roky ukazoval v médiích hlavní díky svým problémům s financemi, které nastaly už dávno dávno. Podařilo se to zjistit až když si zaměstnanci stěžovali na výplaty, které jim i třeba půl roku nepřišly. Naprosto stejnou situaci prožívají nyní. Už několikátý, údajně zaměstnanec Cryteku, přiznal, že výplaty opravdu nedostávají a situace ve společnosti je mizerná. 

Cryteku chybí pořádná hra, která by vydělala balík. Jejich posledními hrami byly VR tituly The Journey: Robinson a The Climb, pravděpodobně ale nedosáhly prodejem tak vysoko, jak se očekávalo, popřípadě potřebovalo ( nutné také bylo prodat Homefront: The Revolution ). Crytek musí přijít s něčim novým, jde sakra o talentované týmy, které vždy vytvářely revolučně vypadající hry. Tady už nezbyde nic, než vyřídit si půjčku, udělat Crysis 4 a nahrabat peníze, no uvidíme, sčím nakonec přijdou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama