Counter Strike aneb jak se věci mění
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Counter Strike aneb jak se věci mění

Counter Strike aneb jak se věci mění

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 1. 2012 19:33

7.1. 2012 Další ze série Counter Strike je téměř za rohem a my si v dnešním článku ukážeme, jak se za tu dobu (12 let) věci změnily. Vše uvidíte ve videu, kde jsou sestříhané všechny díly Counter Strike. Tak do toho. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
7.1. 2012 Další ze série Counter Strike je téměř za rohem a my si v dnešním článku ukážeme, jak se za tu dobu (12 let) věci změnily. Vše uvidíte ve videu, kde jsou sestříhané všechny díly Counter Strike. Tak do toho.
Counter Strike: 2D
Celé to začalo kdysi dávno. Vyšla první akční střílečka pod titulem Counter Strike. Obraz na postavy byl ze zhora. Proto první název byl Counter Strike: 2D. Hra byla velmi hraná, vlastně moc takových nebylo. Ještě musím dodat, hraje se ještě dnes, samozřejmě pro zábavu a většinou mezi přáteli. Najdete ji ke stažení zdarma i na naší stránce.
Counter Strike aneb jak se věci mění
Counter Strike 1.4 - 1.5
Další díl, tentokrát s číslovkou 1.4 vzniknul a vlastně byl funkční pouze pár týdnu, číslovka zobrazuje jakou-si BETA verzi. Netrvalo to ani měsíc a byly opraveny chyby + doladěn engine. Hned po té vzniklo CS 1.5. Ta se ujmula tak hodně, že dokázala pobláznit svět. Velké mapy, stovky serverů byly přetíženy - byla to jedna z her, na kterou se nikdy nezapomene.
Counter Strike aneb jak se věci mění
Counter Strike 1.6
Tahle vydaná verze se stala uplným hitem. Byla vydána v roce 1999 a bylo prodáno miliony kusů. I po 12 letech se hra prodává, hraje ji statisice lidí každý den po celém světě. V čem je tato verze lepší, než předešlé? Byly opraveny všechny chyby "i když se jich mnoho najde". I dnes se stále přeplnují servery, prodávají účty a zakladají další a další weby.
Counter Strike aneb jak se věci mění
Counter Strike: Source
CSS se též hraje do dnes a pro ty, co nikdy nevyzkoušeli předešlou verzi 1.6, je tento díl bezkonkurenční. Source už je zaměřeno jak na grafickou stránku, tak fyzickou co se týče střelby. To se bohužel nelíbí hráčům starších vydání CS a proto se jich statisíce vrátilo zpět k 1.6. CSS bylo vydáno v roce 2006 a za tu dobu se stačilo prodal miliony účtů. I dnes výrobce hry opravuje chyby a vytváří nové mody. 
Counter Strike aneb jak se věci mění
Counter Strike: Promod
Hned po vydání Source byli fanoušci zklamáni novým stylem hry a vraceli se zpět do 1.6. Promod měl vše vynahradit. Graficky měl vypadat jako Source, nová grafická stránka, ale fyzika a engine CS 1.6. Už přes 3 roky se vydává pouze BETA zdarma Promodu a vývojáři to nejspíše hodí k ledu. Nechytlo se to a i když je to zcela zdarma, hraje to pouze desítky lidí. 
Counter Strike aneb jak se věci mění
Counter Strike: Global Offensive
Novinka, která přijde již letos. V prosinci jsme si mohli někteří vyzkoušet uzavřenou BETA verzi. To se však nepoštěstilo statisícům lidem a tak jsme mohli sledovat pouze videa na youtube nebo steamu. Náročnost hry na hardware nebude až tak vysoká a vydavatel Valve věří, že se hra chytí. Zatím ji chválí i kritici her. Bude zajímavé sledovat, kolik kusů se prodá. Vydání bude za pár měsíců na pozor, všechny hlavní platformy. PC, Xbox a PS. 
Counter Strike aneb jak se věci mění
Ted už to hlavní, kvůli čemu je vlastně vytořená novinka. Podívejte se jak se měnily všechny Counter Strik díly za posledích 11 let. Ve videu uvídte jasné rozdíly jak ve střelbě, pohybu, tak grafiky. Doporučuji zhlédnout celé video. Je fakt na co koukat :-). Sdílejte!
» Video může vyžadovat váš rok narození. Důvod - hra je od 18+ let.

- Nejde Vám video přehrát? Klikněte 

zde 
- Další video, které ukazuje rozdíly můžete vidět zde
Counter Strike aneb jak se věci mění
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama