Cliffy B má nápad na novou hru, přemýšlí o návratu
i Zdroj: Spite.cz
LawBreakers Novinka Cliffy B má nápad na novou hru, přemýšlí o návratu

Cliffy B má nápad na novou hru, přemýšlí o návratu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 8. 2019 07:11

Profesionál a jedna z legend vývojářského svět, Cliff Bleszinski už dvakrát skončil a řekl, že se k videohrám nikdy nevrátí. Jenže, nyní má nápad na nový titul a přemýšlí o návratu.

Reklama

CliffyB se do herního světa zapsal hned díky několika naprosto perfektním hrám, jako například Gears of War, Unreal Tournament nebo SuperHot. Má však za sebou i velmi nepovedené roky s propadlými tituly LawBreakers a Radical Heights. Po velké katastrofě sám Cliff uvedl, že v herním světě končí a už nikdy nebude dělat žádnou hru.

Celožitovní lásku ale nejde jen tak zahodit. Na svém Twitteru prozradil, že nemůže z hlavy dostat další nápad na hru a že nejde o "zkurvený" battle-royale, což je celkem rozumné, ale vzhledem k Radical Heights nedůstojné, sám se o jeden battle-royale pokoušel, dopadl však děsně, což položilo celé studio Boss Key.

O co přesně půjde, to samozřejmě tají, dozvědět bych se to ale mohli časem, otázkou nyní je, zda-li se opět rozhodně vytvořit studio nebo zkusí zaplout do nějakých již zaběhlých družin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama