Abandoned Novinka Chytrý marketingový tah Kojimy nebo velká náhoda? Bude horor Abandoned nakonec Silent Hillem?

Chytrý marketingový tah Kojimy nebo velká náhoda? Bude horor Abandoned nakonec Silent Hillem?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 6. 2021 12:19

Hraje si s námi Kojima, Sony a Konami nebo jde o velkou náhodu? Oznámená hra Abandoned je možná Silent Hill.

Reklama

V dubnu letošního roku oznámilo naprosto neznámé studio Blue Box Game Studios realistickou hororovou hru Abandoned. Upřímně musím říct, že mě tohle oznámení ve spolupráci se Sony opravdu překvapilo, společnost jako Sony by rozhodně nespolupracovala s neznámým vývojářským týmem, ale proč ne. Každopádně nyní se lidé na internetu spojili a spojují neskutečné informace, které nakonec vůbec nevedou k Blue Box studiu a dokonce ani hře Abandoned. Zdá se, že Blue Box studio je vymyšlené a vůbec neexistuje. Pojďme ale pěkně popořadě.

 

Blue Box Studio

Ve zkratce se píše jako BB, což by mohlo odkazovat na Hidea Kojimu a jeho Death Stranding. Už nějakou dobu se totiž mluví o tom, že Kojima spolupracuje na novém Silent Hillu se Sony. 

 

Původ studia Blue Box

Původ tohoto záhadného studia nikdo nezná, "studio" dokonce nemá ani žádné stránky, jediné co se o tomto "týmu" ví, je režisér hry jménem Kahraman. Ovšem pokud si jméno Kahraman dáme do překladače například na Googlu, vyjde nám překlad " Kojima ", náhoda? Nemyslíme si.

 

Logo Blue Box

Pozorně se podívejte na logo studia Blue Box, po té se podívejte na logo PlayStation Studios. Nejsou si až moc nápadně podobné? Že by jen další náhoda?

Abandoned

"Blue Box Studio" na svém twitteru oznámilo, že Abandoned nakonec není finální název hry a odkazuje na název, kde první písmeno začíná na S a poslední na L. Že by Silent Hill ?

 

Co si o těchto podezřelých náhodách myslet? My v tom máme jasno, žádné Blue Box studio neexistuje a hra Abandoned je novým Silent Hillem chystaným exkluzivně pro PlayStation 5. Pokud to tak nakonec bude, Kojima si připíše další naprosto famózní marketingový tah!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama