CD Projekt RED vyvíjí současně The Witcher 4 a nový Cyberpunk
i Zdroj: Spite.cz
Novinka CD Projekt RED vyvíjí současně The Witcher 4 a nový Cyberpunk

CD Projekt RED vyvíjí současně The Witcher 4 a nový Cyberpunk

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 4. 2021 15:55

CD Projekt RED toho na sebe v posledních hodinách prozradil dost. I například něco málo o vývoji nových her.

Reklama

CD Projekt RED prozradil a oznámil spousty novinek. V první řadě jsme se dozvěděli o odkoupení talentovaného studia Digital Scapes, které se téměř ihned přejmenovalo na CD Projekt Vancouver. Studio dostane za úkol vytvářet nové menší hry a hlavně, bude vypomáhat s budoucími AAA hrami stejně, jako posledně s Cyberpunkem 2077. 

Druhá zpráva hráče nepotěšila. Studio zrušilo multiplayerový Cyberpunk 2077. 

Do třetice tu máme něco moc zajímavého. Už nějakou dobu se veřejně ví, že v CD Projekt RED se kromě pokračujícího vývoje Cyberpunk 2077 chystá plnohodnotný AAA díl The Witcher - avšak prý bez hlavního protagonisty Geralta. Nicméně už v roce 2022 studio přejde na režim "paralelního vývoje". Co to znamená? Ty největší pobočky začnou pracovat na dvou velkých AAA hrách najednou, konkrétně má jít o The Witcher 4 a nový Cyberpunk. Menší pobočky, které CD Projekt RED má, kupuje a chystá koupit, budou pracovat na menších hrách. Je dost možné, že půjde o mobilní tituly.

Další velkou hrou má být právě Zaklínač. Kdy vyjde? To je prozatím ve hvězdách a hádám, po několika odkladech Cyberpunku si CD Projekt RED dá na čas a hru oznámí až těsně před vydáním. Osobně odhaduji rok 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama