CD Projekt RED uvažuje nad mikrotransakcemi
i Zdroj: Spite.cz
Novinka CD Projekt RED uvažuje nad mikrotransakcemi

CD Projekt RED uvažuje nad mikrotransakcemi

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 11. 2019 12:29

CD Projekt RED koncem roku 207 potěšil snad každého fanouška, když oznámili, že v Cyberpunk 2077 nebudou žádné mikrotransakce. Podle finanční zprávy to ale vypadá, že o mikrotransakcích přemýšlejí.

Reklama

V listopadu 2017 se svět dozvěděl o prvních plánech a detailech Cyberpunku 2077. Mezi informacemi zazněly i první náznaky mikrotransakcí. Ty ale tvůrci brzo utli s poznámkou, že Cyberpunk bude něco jako The Witcher 3, zkrátka obří hra s otevřeným světem bez mikrotransakcí - dodatek " Chamtivost necháme ostatním ".

Všichni jsme samozřejmě byli nadšení, jenže vydání Cyberpunku se pomalu blíží a objevují se další zajímavosti. CD Projekt RED před pár dny oznámili, že hra míří do finální fáze vývoje + menší část studia pracuje na něčem multiplayerovém, a právě zde by se už mikrotransakce objevit měly, alespoň na to poukazuje finanční zpráva. 

V tuto chvíli nění jasné, o jaké multiplayerové hře mluví. Možná spin-off k Cyberpunku? To se pravděpodobně dozvíme až po vydání Cyberpunk 2077, který je naplánován na 16.4. 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama