CD Projekt RED nastínil své plány do budoucna, co všechno se chystá?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka CD Projekt RED nastínil své plány do budoucna, co všechno se chystá?

CD Projekt RED nastínil své plány do budoucna, co všechno se chystá?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 9. 2020 11:48

Polské studio CD Projekt RED prozradilo některé své plány. Co chystají, jaké probíhají změny ve studiu a další?

Reklama

Poslední roky velmi populární polské studio CD Projekt RED nastínilo, na co všechno bychom se mohli v následujících několika letech těšit. Studio oficiálně prozradilo velmi zajímavé informace.

Studio se v první řadě pochlubilo slušnými zisky díky vydání The Witcher 3 na Nintendo Switch. Jak už nějakých pár hodin víme, plány ohledně třetího zaklínače neskončily, hra vyjde ve vylepšené verzi na PC, PlayStation 5 a XBOX Series X v průběhu příštího roku, prozatím byl potvrzen jen ray-tracing a kratší načítání ve hře.

Největší prioritou je Cyberpunk 2077, který vyjde 19.11. 2020, datum vydání je prý konečný a v žádném případě již nebude odložen. Kromě příběhové části se chystá také multiplayerový Cyberpunk, vyjít by měl v průběhu roku 2021. Cyberpunk 2077 prozatím spolkl 121 milionů. Ve hře najdeme mikrotransakce, hráči se ale prý nemají obávat otravných nabídek či různých vyskakovacích oken. Hra pak vyjde také na next-gen v lehce upraveném provedení, plnohodnotný next-gen upgrade dorazí také v průběhu roku 2021.

V přípravách je také nová AAA RPG hra, podle mnohých půjde o nový díl série The Witcher, avšak už bez Geralta, jeho trilogie byla ukončena.

Nakonec se dozvídáme, že CD Projekt RED se stále rozrůstá o další vývojáře a rozděluje se na čtyři týmy. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama