Časový plán veletrhu E3 2021
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Časový plán veletrhu E3 2021

Časový plán veletrhu E3 2021

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 6. 2021 15:44

E3 2021 se pomalu blíží a my konečně víme, jaké společnosti, kdy a v jaký čas nás čekají. Odstartuje to Battlefield.

Reklama

Už se těšíte na letošní E3 ? Po zrušeném minulém roce se osobně těším na snad všechna studia. Bude jich více než dost a těšit se můžeme na desítky nových her. Ty jednu po druhé oznámí / představí tyto studia pěkně popořadě. Níže můžete vidět oficiální časový řád všech hlavních konferencí.

 

EA

9.6. 2021 - 16:00

Ačkoliv Electronic Arts nebude mít přímo konferenci na E3, chystá se představení nového Battlefieldu. Hráči uvidí minimálně první trailer, ten by mimochodem měl být jiný než ten, co jsme viděli během nedavných úniků. Nechme se překvapit.

 

Summer Game Fest

10.6. 2021 - 19:00

Nejde o úplně součást E3 2021, nicméně i zde se objeví spousty očekávaných novinek. Moderátor Geoff Keighley slibuje studia jako 2K, Epic Games, WB Games, XBOX, PlayStation nebo Bandai Namco a spousty dalších.

 

Koch Media

11.6. 2021 - 20:00

Letos je očekávanou společností také Koch Media, která aktuálně chystá hned několik velmi očekávaných her. Pokud máme vyjmenovat ty nejlepší, tak Gothic Remake, Dead Island 2, Saints Row 5 nebo Metro. Může však dojít také na oznámení Kingdom Come: Deliverance 2. AKTUALIZACE : Deep Silver právě oznámil, že hráči na žádné letní konferenci nemají očekávat nové Metro, Saints Row ani Dead Island.

 

Ubisoft

12.6. 2021 - 21:00

Sobotní večer bude patřit gigantovi Ubisoftu. Ten ukáže Far Cry 6, Rainbow Six: Quarantine či Riders Republic. Uvidíme ale i starší hry a jejich chystaná DLC, například Assassin's Creed Valhalla, For Honor nebo Watch Dogs: Legion.

 

Devolver Digital

12.6. 2021

Po velké show, kterou chystá Ubisoft vystoupí Devolver. Co by mohl ukázat? Hráče bude pravděpodobně zajímat hlavně Shadow Warrior 3.

 

Gearbox

12.6. 2021

Studio Gearbox je známé hlavně díky skvělé sérii Borderlands, Brothers in Arms či Duke Nukem. Oznámit by však mohli hru Wonderlands, což má být spin-off série Borderlands.

 

XBOX Game Studios

13.6. 2021 - 19:00

I tato konference bude jedna z největších a nejočekávanějších. Co přesně grupa XGS chystá nevíme, nicméně na seznamu toho je dost. Osobně doufám v záběry nového Fable, Forza Horizon, Halo Infinite, Starfield či Ghostwire: Tokyo. Dojít by mohlo také na titul od Arkane Studios, které má chystat upírskou akční hru a podle spekulací - odhalit ji práve na E3. Nevadil by ani nový Fallout či trailer Elder Scrolls 6.

 

Square Enix

13.6. 2021

Vydavatelství Square Enix, aspoň doufáme, ukáže nové záběry z Forspoken či Life is Strange: True Colors. Dlouho se ale nemluví o RPG hře Babylon’s Fall.

 

Warner Bros Games

13.6. 2021

Osobně se na tuhle konferenci moc těším. WB Games toho chystají opravdu dost. Pravděpodobně nejočekávanější hrou bude Hogwarts Legacy ze světa Harryho Pottera. A další pecky by mohly následovat. Gotham Knights a Suicide Squad: Kill the Justice League.

 

Capcom

14.6. 2021

Letos nebude chybět ani Capcom, který nedavno vydal další úspěšný díl Resident Evil s podtitulem Village. Další velkou hrou je Pragmata oznámena v roce 2020, ta je sice naplánována až na rok 2022, nicméně první záběry bych rád viděl. Zapomenout ale nesmíme ani na rok starou zprávu ohledně zrušené hry Deep Down, ke které se Capcom měl znovu vrátit.

 

Take-Two

14.6. 2021

Vydavatelství T2 vlastní studia jako 2K Games a Rockstar Games, tady je ale víceméně jisté, že nové Grand Theft Auto neuvidíme. Nevadil by ale nový BioShock či MAFIA (nebo projekt Volt od studia Hangar 13). Tady bychom mohli vidět i další hry, například novou tahovou strategii od Firaxis Games.

 

Nintendo

15.6. 2021

Co se týče Nintenda, objevují se informace, že dojde na oznámení konzole Switch Pro či druhého dílu Zelda Breath of the Wild.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama