Capcom se možná vrací ke "zrušené" hře Deep Down
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Capcom se možná vrací ke "zrušené" hře Deep Down

Capcom se možná vrací ke "zrušené" hře Deep Down

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 4. 2020 19:58

Bylo původně plánované na rok 2014.

Reklama

V roce 2013 při PlayStation eventu, kde se mimochodem oznámila také konzole PlayStation 4, Capcom oznámil nadějnou a ambiciózní RPG hru Deep Down exkluzivně právě pro PlayStation 4. K vydání, ačkoliv hra byla těsně před dokončením, nikdy nedošlo. Při finishi hry se objevily problémy a vývoj byl zastaven, zpět k vývoji se však nikdo nevrátil.

Jak se ukázalo, Capcom by se k vývoji mohl vrátit, hru remasterovat a vydat ji jako zbrusu nový kousek na PlayStation 5. Capcom si překvapivě prodloužil ochranné známky, což ale na jednu stranu nemusí vůbec nic znamenat. Nicméně ještě v minulém roce autoři hry prozradili, že Deep Down nebylo zrušeno.

Deep Down připravovalo studio Capcom a vývoje se ujal Yoshinori Ono

autor série Street Fighter. Deep Down oznámil během vystoupení PlayStationu na The Game Awards 2013. Tam jsme se dozvěděli jen pár detailů, zmíňka padla i o free-to-play modelu a datu vydání, to bylo původně plánované na rok 2014. Hra se měla odehrávat v roce 2094, kde jsme se, se speciálními efekty měli vracet do historie skrze staré předměty a podívat jsme se překvapivě měli o do České Republiky!

Níže si hru připomeňme v několika videích, nechybí ani více než hodinový průchod hrou. Veliká škoda, že jsme se Deep Down nedočkali.

 
Zdroj: Wiki
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama