Call of Duty: Black Ops - Cold War na nových záběrech
i Zdroj: Spite.cz
Call of Duty: Black Ops - Cold War Novinka Call of Duty: Black Ops - Cold War na nových záběrech

Call of Duty: Black Ops - Cold War na nových záběrech

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 9. 2020 23:03

Activision dnes večer představil multiplayer slušným trailerem a gameplay záběry.

Reklama

Activision a tvůrčí celek Treyarch dnes od 19:00 prezentovalo spousty gameplay záběrů letošního Call of Duty, nechyběl samozřejmě ani skvělý trailer. Na vše se už můžete podívat níže. Nicméně multiplayer Cold War má být vůbec tím největším, který série Call of Duty mělo. Battle-royale se nechystá, ten zůstane věrný populárnímu COD: Warzone, každopádně těšit se můžeme na spousty herních režimů i těch populárních starších.

Nechybí ani podpora cross-gen a cross-play, tzn. všichni proti všem, je jedno na jaké konzoli či PC jste. Měl by však být k dispozici filtr pro konzolisty, aby se pokud budou chtít nenapojili k PC hráčům, kteří mají díky myši výhody v míření.

Tvůrci se během prezentace zmínili také o inovacích, pohyby a další by měly být mnohem realističtější. To se nám ale vzhledem k prvnímu gameplayi moc nezdá, každý si na první pohled všimne naprosto zrychlených animací ať už při lehnutí, zamíření či přebíjení. Až tragicky arkádově také působí ovládání vozidel nebo lodí. Někteří dokonce tvrdí, že se nic kromě map od minulého roku nezměnilo. To ale budeme moct určit až po spuštění betaverze. Tu si vyzkoušejí hráči na PlayStation 4 už 8.10. 2020 po dobu pouhých 24 hodin, avšak pouze ti, co si hru předobjednali digitálně. Po té - 10.10. - 12.10. 2020 proběhne otevřená BETA pro všechny majitele PS4. Nakonec se dostane i na PC a XBOX ONE hráče, otevřená betaverze pro všechny platformy odstartuje 17.10. 2020 na dobu 48 hodin. 

Call of Duty: Black Ops - Cold War vychází 13.11. 2020. Předobjednat hru si můžete na JRC.cz.

Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, můžeme dostat menší provizy. Přečtěte si více o affiliate programu na spite.cz.
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama