Bývalý vývojář Assassin's Creed představuje svoji novou hru Ancestors: The Humankind Odyssey
i Zdroj: Spite.cz
Ancestors: The Humankind Odyssey Novinka Bývalý vývojář Assassin's Creed představuje svoji novou hru Ancestors: The Humankind Odyssey

Bývalý vývojář Assassin's Creed představuje svoji novou hru Ancestors: The Humankind Odyssey

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 4. 2017 19:03

O talentovaném ex-vývojáři Ubisoftu, který byl u zrodu série Assassin's Creed (Patrice Désiles) jsme psali už před lety. Od Ubisoftu bez vysvětlení dostal padáka a tak mu nezbylo nic, než založit vlastní studio. To se jmenuje Panche Digital Games a tohle je jejich první hra

Reklama
O talentovaném ex-vývojáři Ubisoftu, který byl u zrodu série Assassin's Creed (Patrice Désiles) jsme psali už před lety. Od Ubisoftu bez vysvětlení dostal padáka a tak mu nezbylo nic, než založit vlastní studio. To se jmenuje Panche Digital Games a tohle je jejich první hra.

Talentovaný vývojář Patrice Désiles dostal před lety padáka z Ubisoftu. Sám tvrdí, že neví proč, každopádně mu nezbylo nic, než našetřené peníze a touha založit si vlastní studio, kde vytvoří spousty AAA her. Jednou z nich je právě odhalená hra v otevřeném světě #Ancestors: The Humankind Odyssey. O té už jsme slyšeli před lety, nic zajímavého jsme se však nedozvěděli.

Zdá se, že právě teď přišel ten čas, kdy nové studio Panche Digital Games usoudilo, že je dobré světu ukázat několika letou práci. O hře ale zase nic neřekli, stačit nám tak bude muset vyčíst jen něco z gameplay traileru. Záběry jsou z pre-alpha verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama