Bylo In the Valley of Gods od tvůrců Firewatch zrušeno?
i Zdroj: Spite.cz
In The Valley of Gods Novinka Bylo In the Valley of Gods od tvůrců Firewatch zrušeno?

Bylo In the Valley of Gods od tvůrců Firewatch zrušeno?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 11. 2019 14:32

Fanoušci si všimli něčeho hodně zajímavého. Určitě si vzpomenete na rok 2017, kdy nové studio Campo Santo oznámilo In the Valley of Gods. Hra od tvůrců Firewatch byla možná zrušena.

Reklama

Na The Game Awards 2017 byla oznámena ambiciózní adventura In the Valley of Gods od Campo Santo, které prozatím vytvořilo jedinou hru, perfektní adventuru Firewatch s velmi dobře hodnoceným příběhem, atmosferou a zajímavým otevřeným světem. 

Od oznámení se před několika měsíci stala jistá věc, Campo Santo se v polovině minulého roku  přidalo pod Valve, od té doby jsme ale o hře neslyšeli. Může za to Valve? Že se o hře nemluví rok, na tom není nic divného, horší jsou jiná fakta. Téměř všichni vývojáři smazali ze svých životopisů práce na této hře a odstranili zveřejněné trailery. Je snad po hře? Nebo Valve potřebovalo vývojáře jinde?

To je prozatím záhadou, In the Valley of Gods však stále zůstává na Steamu i na oficiálních stránkách studia. Tady pak ještě menší, nesmazaná oficiální ukázka. Hra nás měla vzít do Egypta v roce 1970, kde jsme se měli těšit na průzkum hrobek. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama