Byla spuštěna BETA Counter Strike Global Offensive
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Byla spuštěna BETA Counter Strike Global Offensive

Byla spuštěna BETA Counter Strike Global Offensive

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 11. 2011 07:02

1.11. 2011 Nový Counter Strike je celkem dost očekávaný, zprávy od Valve informovali, že BETA nové FPS akční střílečky bude spuštěna v říjnu. No máme listopad a BETA se odkládaá, tedy né pro všechny. Část lidí si ji bude moc vyzkoušet. » Číst celý článek | Komentář

Reklama
1.11. 2011  Nový Counter Strike je celkem dost očekávaný, zprávy od Valve informovali, že BETA nové FPS akční střílečky bude spuštěna v říjnu. No máme listopad a BETA se odkládaá, tedy né pro všechny. Část lidí si ji bude moc vyzkoušet.
Byla spuštěna BETA Counter Strike Global Offensive
BETA měla vyjít v průběhu října, to jsme se nedočkali a tak přichází po testování ALPHA verze BETA. Tu si bohužel nebudeme moct zahrát všichni, i když by jsme třeba chtěli. Valve ji nabídlo pouze 10.000 hráčům pro otestování. Hráči a testeři zatím najdou první chyby, které bude hra obsahovat. 
Příští rok, tedy v Lednu si BETU budeme moct zahrát všichni. Jen doufejme, že to nedopadne jako Counter Strike: Promod, který je velmi dobrý, ale BETA je spuštěna už od roku 2009 a každý měsíc vyjde nová verze.
Před dvěma týdny se odehrál zápas mezi Evropou a Amerikou ve hře Global Offensive. Hodinu a půl dlouhý záznam můžete sledovat nyní. Alepson uvidíte, jak hra vypadá při zápase. Mě osobně připomíná Source a takový předělaný COD, no máte stejný názor?

SPITE TV - Gameplay

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama