Bude se finální vzhled PS5 podobat dev-kit verzi? Možná
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Bude se finální vzhled PS5 podobat dev-kit verzi? Možná

Bude se finální vzhled PS5 podobat dev-kit verzi? Možná

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 2. 2020 15:00

Že by se ale aktuální vzhled PS5 nezměnil? Na Japonských oficiálních stránkách PlayStation.com se měla objevit ikona konzole právě s grafikou a podobou dev-kitu.

Reklama

Následující zpráva se zakládá na domněnkách a nepotvrzené informaci, přesto nás zaujala a věříme, že zaujme i Vás. Už nějakých pár týdnů, možná měsíců známe podobu konzole PlayStation 5, tedy té vývojářské "dev-kit" verze, která shora připomíná písmeno  V. Bylo více než pravděpodobné, že právě takto konzole ve finále vypadat nebude, každý dev-kit až do dnes vypadal jinak ať už šlo o jaký koliv výrobek.

Že by se ale aktuální vzhled PS5 nezměnil? Na Japonských oficiálních stránkách PlayStation.com se měla objevit ikona konzole právě s grafikou a podobou dev-kitu, která nás má přesměrovat na produkt PS5. Ikony si však všiml pouze jediný člověk, který o tom informoval na Redditu, kam přidal dost podivný screenshot. Hráči tomu i tak nevěří, historie japonské stránky PlayStationu totiž žádnou takovou ikonu neukazuje - i tak ale není vyloučeno, že ikona na webu opravdu byla. 

Co si o tom myslíte vy? Podívejte na obrázek a napište nám.

Bude se finální vzhled PS5 podobat dev-kit verzi? Možná
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama