Bojujte s nemrtvým Leviathanem ve World of Tanks
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Bojujte s nemrtvým Leviathanem ve World of Tanks

Bojujte s nemrtvým Leviathanem ve World of Tanks

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 10. 2017 21:51

Zatím co jsme Vás včera informovali o zahájeném halloweenu ve World of Warships, dnes se podíváme na dušičkové World of Tanks. Více v článku + trailer.

Reklama

World of Tanks na PC

A tentokrát to bude pořádně ostré. Od 27. října se do světa tanku pokusí probít z univerza nemrtvých zhoubný tank Leviathan. 

Ani tentokrát však halloweenský event nebude jen o boji proti tradičními zbraněmi. Leviathan, vládce posmrtného světa, chce rozšířit svoje působiště I k nám, do světa živých. Proti této zhoubě však stojí dva tanky, ničivý Franken s dlouhým dostřelem a hustý Stein, který dokáže pohlcovat poškození a následně se vrhnout do další bitvy.

Hráči najdou oba tanky ve svých garážích od 27. října. Jakmile si zvolíte svoji zbraň proti Zlu, můžete se s Leviathanem a jeho jednotkami střetnout v PvE režimu, v němž musíte zastavit nejen jeho pomocníky, ale I jeho samotného. Pro boj s reálnými nepřáteli je zde pak PvP mód pro boj 15 vs. 15 hráčů.

Halloween na konzolích

World of Tanks Console rozjíždí svůj halloweenský cirkus také 27. října a potrvá až do 1. listopadu. Populární linie Monster Tank z předchozího eventu byla rozšířena o dva nové přírůstky v podobě Höllenhund leKpz M 41 90 mm a Dragon Type 62.

V Monster Awakened eventu budou tanky svádět líté boje na Grim Graveyard, na němž se utkají fantomové vlaky, Krakenova chapadla a mysteriózní zelený sliz. Na hráče však nečekají jen stvůry, ale také hodně zajímavé statistiky, schopnosti a samozřejmě také Spectre tank a medaile.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama