Blizzard má chystat hned několik velkých oznámení. Survival hra je jen začátek
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Blizzard má chystat hned několik velkých oznámení. Survival hra je jen začátek

Blizzard má chystat hned několik velkých oznámení. Survival hra je jen začátek

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 1. 2022 14:49

Blizzard si nutně potřebuje napravit reputaci a tak údajně chystá "velmi silné plány". Survival hra má být pouhým začátkem.

Reklama

Studio Blizzard pravděpodobně nemusíme nikomu představovat. Jde o jednoho z nejúspěšnějších výrobců her, podepsali se například pod World of Warcraft, Diablo, Overwatch, Starcraft nebo o jednu z nejhranějších karetních her Hearthstone. Jenže poslední roky, jako by to nebyl Blizzard, zaměstnanci jsou až podezřele často nařčeni ze sexuálního násilí a i vývoj her a obsah není co býval. Blizz si tak nutně potřebuje napravit reputaci, což se minimálně z části povedlo alespoň nedavnou akvizicí, díky které již studio patří pod Microsoft, konkrétně pod Xbox Game Studios.

A teprve před pár dny byla překvapivě oznámena survival hra, která jak se zjistilo, je ve vývoji minimálně již pět let !

Překvapený byl i novinář Jez Corden z Windows Central, který má dlouhodobě dobré kontakty na spousty herních studií, včetně Blizzardu. V nedavném streamu prozradil, že věděl o chystaném "oznámení" nové hry, nicméně věřil, že půjde o jinou hru, o této survivalovce neměl tušení. Více ale prozradit nechtěl, prý nikomu nechce dělat problémy, každopádně hráči se prý mohou těšit na velké plány Blizzardu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama