Bethesda prý oznámí na E3 sci-fi RPG hru Starfield
i Zdroj: Spite.cz
Starfield Novinka Bethesda prý oznámí na E3 sci-fi RPG hru Starfield

Bethesda prý oznámí na E3 sci-fi RPG hru Starfield

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 6. 2017 14:19

Na Redditu se objevil někdo, komu by jen těžko věřil i ten největší naivista. Uživatel 4Chan tvrdí, že je leaker a Bethesda plánuje oznámit sci-fi RPG hru Starfield v otevřeném světě. Údajně by měla mixovat Mass Effect a The Elder Scrolls. Co je na tom pravdy?

Reklama
Na Redditu se objevil někdo, komu by jen těžko věřil i ten největší naivista. Uživatel 4Chan tvrdí, že je leaker a Bethesda plánuje oznámit sci-fi RPG hru Starfield v otevřeném světě. Údajně by měla mixovat Mass Effect a The Elder Scrolls. Co je na tom pravdy?

V Bethesdě by právě mělo vznikat minimálně 7 her, o některých už tak trochu víme, jiné mají být záhadou, například právě na E3 2017, které začíná už za 6 dní. A právě teď jsou ty dny, které vloni zkazily étrojku tím, že se veřejně objevovaly leaky v podobě velkých informací či dokonce trailerů. Je tohle snad ten samý případ?

Uživatel 4Chan se na Redditu vytahuje stím, že ví, jakou hru Bethesda oznámí. Má jít Starfield, což je RPG sci-fi s otevřeným světem z pohledu první osoby, sám hru přiřazuje k Mass Effectu s The Elder Scrolls. No uvidíme, co je na tom pravdy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama