Battlefield 3 bez cheaterů
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Battlefield 3 bez cheaterů

Battlefield 3 bez cheaterů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 1. 2012 21:16

12.1. 2012 DICE právě dnes prohlásil, že byla vyrobena nová ochrana proti hackerům v Battlefield 3. Po pár hodinách se předčilo veškeré očekávání a opravdu to funguje. Jak můžete nahlásit hackera a jak pracovat v článku. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
12.1. 2012  DICE právě dnes prohlásil, že byla vyrobena nová ochrana proti hackerům v Battlefield 3. Po pár hodinách se předčilo veškeré očekávání a opravdu to funguje. Jak můžete nahlásit hackera a jak pracovat v článku.
Protože se podvodníků v Battlefield 3 ukázalo více a více, rozhodli se stím výrobci něco dělat. Očividně vymysleli dobrý způsob jak zabanovat "opravdového" cheatera a ne hráče, který má dostatečně velký skill.
Cheatery, neboli hráče, kteří používají zakázaný software například na vidění přes zdi, můžete nahlásit přímo na stránce battlefield. Pokud se Vám bude zdát někdo jako podvodník, stačí se přihlásit na stránce battlelog, pamatovat si jméno hackera a najít jeho profil na stránce. V jeho profilu je nově udělaný trojůhelník žluté barvy. Po kliknutí na něj můžete napsat do formuláře proč chcete hráče nahlásit. DICE admini ho poté prověří a popřípadě zabanují. Poslední dny se ukázali stovky cheaterů a všechny se chytily do pasti díky této novince.
Battlefield 3 bez cheaterů
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama