Battlefield 2042: Spousta nových informací
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Battlefield 2042: Spousta nových informací

Battlefield 2042: Spousta nových informací

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 6. 2021 08:37

DICE odhalilo spousty nových informací o Battlefield 2042. Ne všechny hráče ale potěší.

Reklama

Dozvuky

odhalení Battlefield 2042

? Nene, DICE prozradilo spousty nových informací, víme podrobnosti o režimech, možnostech vylepšování zbraní (to hráče jistě potěší) nebo zda se dočkáme battle-royalu. Pojďme ale hezky popořadě.

 

První gameplay

Electronic Arts ve spolupráci s DICE prozatím ukázaly pouze jediný trailer, avšak ten neměl s gameplay záběry vůbec nic společného. První pořádný gameplay bychom podle dosavadních informací měli vidět na E3 2021, konkrétně během vystoupení XBOXu, se kterým udržuje EA dlouhodobě přátelský vztah.

 

Příběh pro jednoho hráče

V květnu 2021 se objevila první informace, že nový Battlefield nedostane kampaň pro jednoho hráče. To nyní DICE potvrdilo, ve hře bude opravdu chybět klasická singleplayerová část. 

 
 

Battle-royale

Studio DICE tvrdí, že populární režim battle-royale nebude. Ačkoliv hra nabídne prozatím záhadný režim Hazard Zone (podobající se Warzone z Call of Duty), nemá jít o režim BR. Nicméně další informace o tomto režimu se dozvíme na EA PLAY LIVE 2021 v čevenci.  

Modifikace zbraní

Každý díl série Battlefield umožňoval hráčům editovat a různě přizpůsobovat si zbraně. A to klidně během hraní v menu. Nový Battlefield 2042 ale nabídne modifikování zbraní přímo během hraní za běhu, server VG24/7 systém přirovnáná ke Crysis, kde si jedním tlačítkem někde v úkrytu zobrazíte možnosti a v rychlosti přehodíte zaměřovač, tlumič a další.  

Alpha verze

První větší test odstartuje už začátkem července. Zatím to vypadá tak, že alpha nebude dostupná veřejnosti, nicméně betaverze, kterou DICE spustí těsně před vydáním hry by už mohla být open podobně jako před vydáním Battlefield 1 a Battlefield 5.  

Boti ve hře

Právě jsme narazili na bod, který by úplně nemusel vyhovovat všem hráčům. Není dostatek hráčů na serveru? Potom jej doplní boti řížení umělou inteligencí. Zda-li poznáme bota v našem týmu prozatím není jasné. Každopádně pokud Vám chybí klasický režim pro jednoho hráče, může vám jej nahradit "offline conquest", tedy režim, kde můžeme bojovat proti BOTům. I zde se veškerý postup ukládá stejně, jakobysme hráli proti realným hráčům.  

Tři nabízené edice

Battlefield 2042 vyjde hned ve třech edicích. Co jednotlivé verze nabízejí najdete ZDE.
  • Standardní edice (59.99$)
  • Gold edice (89.99$)
  • Ultimate edition (109.99$)

Níže už si připomeňme debutový trailer.

Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, můžeme dostat menší provizi. Přečtěte si více o affiliate programu na spite.cz.
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama