Avalanche Studios lákají na novou hru
i Zdroj: Spite.cz
WiLD Novinka Avalanche Studios lákají na novou hru

Avalanche Studios lákají na novou hru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 3. 2020 23:05

Avalanche Studios se dnes rozhodlo světu oznámit novou věc.

Reklama

Avalanche Studios se dnes rozhodlo světu oznámit novou věc. A ne, bohužel to není jejich nová hra, na tohle oznámení si ještě budeme muset počkat. Tou novinkou je rozdělení studia Avalanche Studios na tři "divize". Pojďme si je detailněji rozdělit a popsat, ať všichni víme, co nás v následujících letech čeká. Všechny tyto grupy se dohromady  jmenují nově  Avalanche Studios Group.

Avalanche Studios

Ti v minulosti pracovali na největších hrách celého studia. Proslavili se především sérií Just Cause, mají za sebou ale i akční hry jako Mad Max (2015) nebo Rage 2.

Expansive Worlds

Název studia Vám moc asi neříká, nicméně tato partička nám připravila pravděpodobně nejlepší lovecké simulátory, sérii The Hunter. Poslední díl Call of the Wild z roku 2017 dopadl skvěle, má v průměru 8 / 10.

Systemic Reaction

Tohle menší studio má za sebou jednu hru, bohužel ne moc dobře hodnocenou, Generation Zero z roku 2019, která byla bohužel podprůměrná. Dostala pouze 5 / 10. Nicméně brzy budou mít příležitost si tenhle přešlap napravit. Dnešní článek o teasované hře je právě o nich. Na video, ke kterému nepřipsali vůbec nic, je právě jejich. Podle oficiálního popisku by však mělo jít o hru s otevřeným světem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama