Anonymous se opět ozvalo (SOPA)
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Anonymous se opět ozvalo (SOPA)

Anonymous se opět ozvalo (SOPA)

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 1. 2012 00:14

5.1. 2012 Anonymous opět promluvili. Zároveň na to podala firma Sony a Capcom oficiální prohlášení. Víme také jak se zachová Valve a EA. To vše čtěte již nyní. Něco Vás možná potěší, něco ne, každopádně to nevypadá dobře. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
5.1. 2012 Anonymous opět promluvili. Zároveň na to podala firma Sony a Capcom oficiální prohlášení. Víme také jak se zachová Valve a EA. To vše čtěte již nyní. Něco Vás možná potěší, něco ne, každopádně to nevypadá dobře.
Poslední dobou se hodně mluví o zákonu SOPA. Vyznám této zkratky znamená (Stop Online Piracy Act.). Proti tomu se zásadně postavila jedna z nejznámějších hackerských skupin Anonymous. Již před nedávnem jsme mohli i ve Vašich TV doslechnout toho, že Sony bylo hacknuto miliony účtu. Anonymous opět pohrozilo po několika měsích Sony, že pokud podepíší zákon SOPA, hacknout je opět a tentokrát se uplně zruší. Článek můžete číst zde.
Toho se Sony očividně zaleklo a prohlásilo, že SOPA nepodepíší. Je celkem jasně viditelné proč. Před několika měsíci byla i firma EA, největší herní vydavatel poprosena, aby podepsala zákon. Ta hned první den prohlásila, že nic takového podepisovat nebude. Důvod nevíme. Za to ale můžeme sledovat, že EA už nevydává tolik her na PC jako dříve, dali se hlavně na Xbox a PS.
Anonymous se opět ozvalo (SOPA)
Stejnou zprávu před pár měsíci podalo i Valve, vydavatel nejznámější a nejhranější akční FPS střílečky Counter Strike. SOPA zatím tyto velké firmy nepodepsali, což by znamenalo dobrou zprávu pro nás. SOPA zajístí smazaní všech webů, které mají na stránkách hry, filmy nebo mp3 zdarma. Což je i nás spite.cz.
Stejně na tom je Microsoft, který též odmítl podepsat zákon. Asi si dobře uvědomují, co by to způsobilo, existuje mnoho webů, na které se ukládájí torrenty a vše je v souladu se zákonem, tomu by teď ale byl konec. Jednoduše řečeno, SOPA by byl průser pro nás všechny.
Jedna horší zpráva je, že dnes podepsala zákon další herní firma Capcom.
Anonymous se opět ozvalo (SOPA)
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama