Amazon Game Studios investuje 500M dolarů ročně do svých her
i Zdroj: Spite.cz
New World Novinka Amazon Game Studios investuje 500M dolarů ročně do svých her

Amazon Game Studios investuje 500M dolarů ročně do svých her

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 2. 2021 06:52

Amazon investuje do svých her obrovské peníze. Nikde ale žádnou velkou hru nevidíme, bude New World stát za to?

Reklama

Když společnost Amazon oznámila svoji herní divizi, měla velké ambice stát se velkým herním gigantem. Jenže po letech prací a obrovských investic prakticky nic nevychází. První větší hrou byly mizerné závody The Grand Tour Game v roce 2019, které v recenzích propadly. Následovat měla akční hra Breakaway, jenže tu odepsali už testeři během uzavřených alphaverzí. 

Dalším velkým cílem měla být multiplayerová hra Crucible, ta se svého finálního vydání dočkala, nicméně potýkala se s velkými problémy a nízkým počtem hráčů. Ani odstranění vedlejších režimů a ponechání toho nejhranějšího nepomohlo a hra, do které bylo údajně investováno více než 300 milionů dolarů skončila.

Nyní se týmy zaměřují na MMORPG hru New World, ta měla už dávno vyjít, nicméně kvůli neúspěchu Breakaway a Crucible si tvůrci nechali více než rok času a hru nadále zdokonalují. Bude to stačit? Vzhledem k tomu, kolik Amazon investuje ( údajně až 500 milionů dolarů ročně ) by měla stát za to, takové peníze v jiných studiích by znamenaly top AAA hry, kterým stačí 3 až 5 let vývoje. Nesmíme zapomenout ještě na připravovanou MMO hru The Lord of the Rings, kterou připravuje Athlon Games právě ve spolupráci s Amazonem, ta svůj datum vydání ještě nemá. 

New World vyjde v průběhu letošního roku. Níže už se můžete podívat na poslední gameplay záběry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama