Alan Wake - PREVIEW
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Alan Wake - PREVIEW

Alan Wake - PREVIEW

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 2. 2012 22:35

6.2. 2012 - Alan Wake je pomalu za rohem a my si dnes povíme něco o příběhu, co nás bude čekat ve hře, jak ji hodnotíme z informací "officiálních" a pustíme si gameplay dlouhý 10 minut na ukázku. Bude to vážně skvělá hra! » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
6.2. 2012 - Alan Wake je pomalu za rohem a my si dnes povíme něco o příběhu, co nás bude čekat ve hře, jak ji hodnotíme z informací "officiálních" a pustíme si gameplay dlouhý 10 minut na ukázku. Bude to vážně skvělá hra!
» Číst celý článek  |  Komentář  |  Autor: Jakub Hergesell
Alan Wake - PREVIEW
O Alanovi se píše již pár let...
První informace o Alanovi jsme mohli číst již v roce 2008. To se všechno začalo hemžit dokonce i trailery, které jsou dnes v deseti-tisících zhlédnuté. Nikdy ale informace nebyly tolik zveřejnovány jako poslední 2 měsíce. Ještě před půl rokem běžní hráči a lidé nevěděli o této hře ani to, že má vyjít. Hra už dokonce i vyšla, mohli si ji zahrát lidé s platformou XBOX 360 od Microsoftu. 
Alan Wake - PREVIEW
Titul jako samotný je celkem originální vydání, moc takových her není, je to spíše filmové. Hodně se budete domlouvat a získávat informace od občanů městečka Bright Falls. Jen mimochodem, doufejme, že hra bude obsahovat český překlad, hodně lidí s neznalostí EN by zbytečně přišlo o pořádnou hru a její celý smysl.
 Ve hře budete muset dost přemýšlet a hledat. Poslední dobou vychází více a více RPG her nebo stříleček, kde míte samé snipery a baterka, kterou máte například na tlačítku F vůbec nepoužijete, proč? Protože většinou není potřeba. V této hře to pro Vás bude nutnost a samozřemost. Pokud baterku mít nebudete, je to Váš konec a dloho žít nebudete.
Jako tomu však v thrillerech je, nic nepůjde podle plánu. Vše začíná úsnosem jeho ženy a Alan, jako velmi nadaný spisovatel se ji snaží najít. Postupem času se však střetne s jeho nočními můrami a Vaše lekačky začínájí. Hororvý příběh nebude nic pro slaboty. 
Alan Wake - PREVIEW
Tma bude hlavní součástí hry. I když lidé na tmu v hrách dost nadávali, zde je vše uděláno přesně tak, aby jste se vžili do situace a snažili se přežít překážky, které Vám městečko nabídne. Nepřátel neni nikdy málo a proto budete muset dávat pozor i na občany kolem. Ti jsou nebezpeční a chtějí Vás požerat nebo utlouct. Aby toho nebylo málo, tak i zde budou střelné zbraně. Podle videí a screenů jsme zatím viděli pouze ruční malé automatické zbraně, 9mm nebo Uzi. 
Jak již bylo řečeno, aby jste se dostali k unesené ženě, budete potřebovat dostatek času k prohlédání města. Ve hře se podívámé k firmám, domečkům, k jezeru nebo se projedeme autem, ovšem pěšky toho nachodíme dost.
Graficky hra bude velmi dobře udělána, její požadavky můžete zhlédnout v sekci HW nároky, kde jsme Vás již informovali. Pokud bych hru hodnotil dle nápadu, děje a všeho, dal by jsem s přehledem 9.5. Jen doufejme, že nás Gameplay osobně nezklame. Můžete také očekávat RECENZI, až hra vyjde. A jak hru hodnotíte Vy?

SPITE TV

Alan Wake - PREVIEW
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama