Activision žaluje uživatele, který přišel s informací o Call of Duty: Warzone
i Zdroj: Spite.cz
Call of Duty: Modern Warfare Novinka Activision žaluje uživatele, který přišel s informací o Call of Duty: Warzone

Activision žaluje uživatele, který přišel s informací o Call of Duty: Warzone

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 2. 2020 12:35

Začátkem tohoto týdne se na Redditu objevil údajný leak od uživatele Assyrian2410, který se hrabal v souborech Call of Duty: Modern Warfare, kde hluboko ve složkách našel několik novinek, kde bylo několikrát zmíněné Call of Duty: Warzone.

Reklama

Začátkem tohoto týdne se na Redditu objevil údajný leak od uživatele Assyrian2410, který se hrabal v souborech Call of Duty: Modern Warfare, kde hluboko ve složkách našel několik novinek, kde bylo několikrát zmíněné Call of Duty: Warzone. Mimo oficiálního loga a několika obrázků se mu podařil vyhrabat i datum vydání (plus mínus kolem 10.3. 2020) a informace o tom, že půjde o samostatný free-to-play titul.

Zdá se, že šlo o přesné informace, které chtěli tvůrci oznámit až v průběhu několika dnů, protože Activision tlačí se soudními výhružkami na Reddit, aby detailně prozkoumal užvatele, který s informací přišel a veřejně nahrál obrázky z Call of Duty: Warzone na Reddit. Prý tím porušil autorská práva. Uživatel Assyrian2410 je od té doby neaktivní a Reddit pravděpodobně bude muset zjistit, odkud je a kdo to vlastně je.

Oficiální oznámení a vydání hry by mělo proběhnout do několika dnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama