Activision v problémech, Infinite Warfare nikdo nehraje, spouští se free trial
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Activision v problémech, Infinite Warfare nikdo nehraje, spouští se free trial

Activision v problémech, Infinite Warfare nikdo nehraje, spouští se free trial

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 12. 2016 00:50

Úterý - 13.12. 2016 Autor: Jakub Hergesell Číst a komentovat Call of Duty Infinite Wa

Reklama
Nejnovější díl Call of Duty s podtitulem Infinite Warfare od Infinity Ward je co se týče prodeje naprostý propadák, ani ne tak mezi letošními hrami, ale spíše v sérii Call of Duty, prodalo se nejmíň kusů za posledních xx let. Activision to vidí a tak spouští free trial jak pro single, tak multiplayer.

Vůbec po prvé v historii série Call of Duty jsou znát finanční ztráty na samotném vydavateli Activision. Ne jen, že se o špatném prodeji hry spekuluje, mluví o nich také vysoce důvěryhodné zdroje analytiků. Podle statistik se prodalo o 50% méně kopií než minulý rok při COD: Black Ops 3, které také ztrácelo pár procent na minulý díl. Dnes se však zaměříme na Infinite Warfare, které vyšlo minulý měsíc. 

Není zvykem, aby se COD dostalo do slev tak brzo, neuběhl ani měsíc a už bylo ve slevách více než 20%, to ale očividně nepomohlo, #Call of Duty: Infinite Warfare se stejně neprodává a Activision spustili "plán B". Už  od 15.12. 2016 se PlayStation 4 hráči dočkají "Free Trial" verze, která nabídne 2 mise + multiplayer do 15 levelu zcela zdarma. Tato akce potrvá do 20.12. 2016. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama